Üdvözöljük a

Díjakat adtak át a pályaválasztási kiállításon

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
22
23
2425262728
293031    

Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság

Pályaválasztási tanácsadás

Díjakat adtak át a pályaválasztási kiállításon

Szerző: Sebestyénné Mészáros Eszter | 2017. november 12.

A megyei pályaválasztási kiállítás családi napján, szombaton a szervezett iskolalátogatásokon túl, számos család is felkereste Tatabányán a Kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya által szervezett kiállítást a Földi Imre Sportcsarnokban. A továbbtanulási lehetőségeket bemutató rendezvényt három nap alatt háromezer-ötszáznál több érdeklődő tekintette meg.

Szombaton adták át a kiállítás elismeréseit. Az „Év kiállítója” fődíjat és a hozzátartozó vándorkupát idén a tatai Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium nyerte el. A második helyezett a TSZC Bánki Donát - Péch Antal Szakgimnáziuma, a harmadik díjat a kömlődi Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola Hegyháti Alajos Tagintézménye kapta meg.

 

A legjobb kulturális műsorért a tatai Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium kapott elismerést Hajasné Dr. Hertelendi Valériától, a KEM KH Foglalkoztatási Főosztályának vezetőjétől.

 

A kiállítást Dr. Szerencsés László, a Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének köszöntője zárta, aki kiemelte, hogy rekordszámú érdeklődő volt kíváncsi a pályaválasztási lehetőségekre és a kiállítók arról számoltak be, hogy a diákok céltudatosan érkeztek a standokhoz, kérdéseikből is látszott, hogy már előzetesen is tájékozódtak a leendő iskolájukról.