Üdvözöljük a

Pénz, de honnan? Konferencia Székesfehérvár, 2017. szeptember 28.

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
22
23
2425262728
293031    

Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság

Pályaválasztási tanácsadás

Pénz, de honnan? Konferencia Székesfehérvár, 2017. szeptember 28.

Szerző: Sebestyénné Mészáros Eszter | 2017. szeptember 11.

Pénz, de honnan? Segítünk!

Minden fejlesztési tervhez szerezhető pénz- és tőkeforrás

A vissza nem térítendő uniós források idén még bőségesen csordogálnak, de már ideje megbarátkozni a cégvezetőknek más finanszírozási lehetőségekkel is.  Már elindultak, vagy hamarosan új pénz- és tőkeszerzési lehetőségek indulnak . Pénzügyi eszközök, kockázati tőke, angyalbefektető – számos lehetőség, de melyik a legjobb? A Piac & Profit szeptember 28-i, székesfehérvári „Pénz, de honnan?” konferenciáján, szakértő előadók segítségével tájékozódhat a még rendelkezésre álló és az új  kedvező fejlesztési forráslehetőségekről.

A vissza nem térítendő uniós támogatások kifutása után is bőséggel lesz finanszírozási lehetőség a cégek számára. Az egyik legfontosabb a szintén uniós forrásból elérhető úgynevezett pénzügyi eszközök, vagyis visszatérítendő támogatások hoz jutás bőséges választéka. Az MFB pontok hálózatán keresztül elérhető finanszírozási formával jórészt még ismerkednek a cégek, de érdemes mielőbb átlátni a pontos működést és lehetőségeket!

Egy prosperáló, fejlődőképes vállalkozás számára a kockázati tőke bevonása is fontos továbblépési lehetőséget jelent. Megszületett a kormány döntése az európai uniós társfinanszírozású tőkebefektetési programok kiterjesztéséről és új tőkebefektetési alapok létrehozásáról is, melyek a várakozások szerint hatékonyan járulhatnak hozzá a magyar gazdaság versenyképességének javításához, az innovatív iparágak fejlesztéséhez, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásához. De a kockázati tőke bevonása, a befektetők keresése nemcsak nagyobb cégek, hanem akár induló fázisú vállalkozások számára is megoldást jelenthet – de nem árt tudni, milyenek a feltételek, főleg hogy új tőkealapok is segítik a forrásra vágyó cégeket.

Induló vállalkozás vagy tőzsdei bevezetésre törő kisvállalat? Pályázat vagy hitel? K+F-re vagy külpiacra lépéshez? Forrás mindenre van, csak meg kell találni a megfelelőt! Ebben segít a Piac & Profit Pénz, de honnan? – 2017. szeptember 28-án, Székesfehérvárott megrendezett konferenciája, ahol az egyes területek szakértői segítenek az eligazodásban, hasznos tanácsokkal látják el a kkv-k döntéshozóit, hogyan használják ki a ritka forrásesőt növekedésre, piacszerzésre, vállalkozásuk stabillá, erőssé tételére. Az ingyenes részvételű, csak regisztrációhoz kötött konferenciára az alábbi oldalon jelentkezhet:

http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-8/