Üdvözöljük a

SEGÍTSÉG-E A TÁVMUNKA A VÁLLAKOZÁSÁBAN?

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2019 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526
27
282930

Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság

Pályaválasztási tanácsadás

SEGÍTSÉG-E A TÁVMUNKA A VÁLLAKOZÁSÁBAN?

Szerző: Sebestyénné Mészáros Eszter | 2014. szeptember 17.

Tisztelt Komárom-Esztergom megyei Vállalkozók!

 

Egy lehetőséggel keressük meg Önöket, melynek révén aktív korú megváltozott munkaképességű személyek nyílt munkaerő-piaci foglalkoztatását kívánjuk elősegíteni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület REMUSZ Reintegráció Munkaerő-piaci Szolgáltatásokkal elnevezésű programjának keretein belül.

 

Ezúttal arra invitáljuk Önöket, hogy gondolják végig profitorientált tevékenységeiket, és vegyék fontolóra, hogy akad-e távmunkában elvégezhető munkafolyamat a vállalkozásukban.

Munkánk során sok olyan megbízható, ügyes, alapos munkavállalóval találkoztunk, akiknek sajnálatos módon egészségi állapotukba változás állt be, nehezített körülmények között képesek csak munkát vállalni, ám lelkesen járulnának hozzá a munkaerő-piaci résztvevők tevékenységeihez otthonról végezhető munkával, megélhetésük biztosítása érdekében.

Az ő foglalkoztatásuk sok szempontból költséghatékony a vállalatnak, amit érdemes mérlegelni. Többek között kiváltható már 4 órás munkavégzéssel a Rehabilitációs hozzájárulás és nincs szükség akadálymentesítésre sem a vállalkozás munkaterületén.

 

A program keretein belül lehetőségünk van olyan kvalitású munkavállalókat ajánlani, akik az adott munkafolyamatot tökéletesen el tudják végezni, valamint fedezni tudjuk a foglalkozás egészségügyi orvosi alkalmassági vizsgálat díját.

 

Várjuk tehát azon munkáltatók jelentkezését, akiknek gazdasági szempontból segítséget jelent

  • megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztatni a járulékkedvezmények miatt és a rehabilitációs hozzájárulás elkerülése végett,
  • valamint otthonról végezhető adminisztrációs, betanított illetve egyéb távmunkában kiadható tevékenységre munkavállalók foglalkoztatása.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a remusz@maltai.hu e-mail címen, illetve a +36-30/869-6099-as telefonszámon, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

 

Üdvözlettel:

 

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület munkatársai

REMUSZ Reintegráció Munkaerő-piaci Szolgáltatásokkal Program