Üdvözöljük a

EU meeting point - a Sziget Fesztiválon

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2020 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
67
8
9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

EU meeting point - a Sziget Fesztiválon

Szerző: Maknics Zoltán | 2019. augusztus 7.

European Meeting Point a Sziget Fesztiválon! Látogass el oda, ha többet szeretnél tudni uniós jogaidról, külföldi tanulásról, munkavállalásról, vagy egyáltalán az EU-ról.Játsszunk, beszélgessünk! EU-kvízünk helyes kitöltésével ajándéktárgyakat nyerhetsz. A helyszín házigazdái az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája.

AEGEE-Budapest - Európai értékek, egyenlő jogok, barátok
Fontosnak tartod az európai értékeket? Szeretnél utazni, életre szóló barátságokat kötni, új kultúrákat megismerni? Ezt nálunk mind megteheted, miközben még fejlődsz is! Egy egész Európában jelen lévő ifjúsági szervezet helyi tagjaként folyamatos kapcsolatban állunk külföldi fiatalokkal és az Európai Unióval, közös projekteket valósítunk meg velük.

https://www.locals.aegee.org/budapest/, board@aegee-budapest.hu, https://www.facebook.com/AEGEE.Budapest/0

 

Alliance Europa - Budapest
Az Alliance Europa egy Európa szerte egyre nagyobb népszerűségre szert tevő civil egyesület. Az Alliance Europa célkitűzése egy átlátható és igazságos európai föderáció megteremtése, olyan alapelvek mentén, mint a demokrácia és annak javítása az integrációban, a szolidaritás Európa polgárai között, a környezetvédelem és a fenntarthatóság, és nem utolsó sorban Európa polgárainak jóléte és jól-léte.

budapest@allianceeuropa.org

 

Corvinus Külügyi és Kulturális Egyesület
A Corvinus Külügyi és Kulturális Egyesület egy nem kormányzati szervezet és think-tank, amely 2004 óta foglalkozik külpolitika elemzéssel és törekszik a tanulóktól és fiatal kutatóktól kezdve az elismert szaktekintélyekig bezárólag az akadémiai szféra összefogására a tudományos kiválóság előremozdítására érdekében.

www.corvinusculture.com

 

Együtt Európáért Alapítvány - EUcation - Otthon Európában
Az Együtt Európáért Alapítvány célja, hogy elősegítse és erősítse a tudatos hazai és Európai állampolgárrá válást, egy olyan új generáció erősítését, akik nemcsak környezettudatosak, közösségükért cselekedni vágyók, hanem az aktív európai polgárság szemléletének terjesztői is egyben.

www.egyutteuropaert.eu

 

Európai Föeralisták Uniója - Magyarország
Szervezetünk célja, hogy a magyar polgárok, és az Unió tagországainak polgárai megismerjék az Európai Unió eszmeiségét, és intézményrendszerét illetve a föderális Európa ideáját.

https://www.facebook.com/federalists.hu/?ref=bookm...

 

Nemzeti Ifjúsági Tanács
Fiatalként nem vagyunk egyszerű helyzetben, amikor szeretnénk beleszólni a minket is körülvevő világ ügyeibe. Megesik, hogy kevesebb súlyt adnak a szavainknak, de ettől még nem ér kevesebbet a véleményünk. A Nemzeti Ifjúsági Tanács pontosan ezért jött létre, hogy a mindenkori fiatal generációknak lehetőséget adjon a saját érdekeinek képviseletére.

ifjusagitanacs.hu, info@ifjusagitanacs.hu, facebook.com/HungarianNYC

Nemzetközi és Európai Szakkollégium


A NESZK az NKE-NETK keretein belül működő szakkollégium, ami a hallgatók számára érdekes uniós kérdéseket vizsgál. Programját legfőképp a Szigetlakókra fókuszálva tervezi meg, amely különböző, nemzetközi vonatkozású quizek és képi tesztek kitöltetését, neves vendég előadók meghívását és nemzetközi témákat érintő játékokat foglalna magába.

https://www.facebook.com/nemzetkozieseuropai.szakk...

 

Arsboni - Együtt az emberi jogokért! - Stádium Intézet Alapítvány
Az Arsboni egy szakmai közösség, amely a jog és a jogászi hivatás reformjával egy igazságosabb társadalomért dolgozik. Célunk, hogy segítsük a polgárokat jogaik megismerésében és érvényesítésében, és közösségünk motorja legyen egy innovatív, ugyanakkor társadalmi felelősségét vállaló jogászszakma megteremtésének.

arsboni.hu , arsboni@arsboni.hu , www.facebook.com/arsboni0

 

Szubjektív Értékek Alapítvány / Subjective Values Foundation
A Szubjektív Értékek Alapítvány 15 éve rendezvényekkel, képzésekkel és kampányokkal járul hozzá a társadalmi béke és az európai értékek védelméhez, az emberi jogok megismeréséhez. Az idei program olyan módszerekre koncentrál, amelyeket kiemelten fontosnak, vagy hatékonynak tartunk. Ilyenek az online gyűlöletbeszéd ellenes kampány, az Élő könyvtár és a Zene és a Foci Rasszizmus Ellen. Interaktív előadásokat és emberi jogi, nem formális gyakorlatokat állítottunk össze, amelyek játszva és szórakoztatva érik el a fiatalokat és vonják be őket a diszkrimináció ellenes küzdelembe.

https://szubjektiv.org

 

 

Forrás: szigetfesztival.com