Üdvözöljük a

Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2020 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
1415161718
19
20
21222324252627
282930    

Iparjogvédelmi tanácsadás - Szellemitulajdon-védelmi Információs Pont

2014. április 4.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával történt együttműködési megállapodás alapján az országos hálózat egyik láncszemeként információs képviseletet, Szellemitulajdon-védelmi Információs Pontot működtetünk.

 

Jelentős uniós forrásokra pályázhatnak tapasztaltmentorok támogatásával a hazai kkv-k

2020. augusztus 13.

A kormány a lehető legtöbb segítséget megadja a magyar vállalatoknak ahhoz, hogy sikerrel pályázzanak közvetlenül is uniós forrásra, ezért újraindítjuk – a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) közreműködésével – a kkv-knak szóló mentorprogramunkat, amelynek keretében térítésmentesen kaphatnak gyakorlatorientált felkészítést a jelentkezők – jelentette be Schanda Tamás a közösségimédia-oldalán. 

Meghosszabbítják a „Egyszer használatos műanyagok kreatív felhasználása” pályázat jelentkezési határidejét

2020. július 10.

Közismert tény, hogy az egyszer használatos termékek, például a műanyagból készült fültisztító pálcikák, evőeszközök, tányérok, poharak, egyes ételtárolók, szívószálak és a léggömbpálcikák károsak a környezetre. A leginkább környezetromboló termékek forgalmának korlátozása az uniós kötelezettség mellett a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervben is megerősített célkitűzése a kormánynak. Az egyszer használatos műanyagok forgalomba hozatalának betiltásáról szóló törvényjavaslatot július 3-án, pénteken 195 igen szavazattal, egyhangúlag fogadta el az Országgyűlés.

Az SZTNH új szolgáltatása is segíthet innovátor országgá válni

2020. március 10.

Az elmúlt hónapokban született döntések azt segítik, hogy Magyarország erős innovátor országgá váljon - hangsúlyozta Gulyás Tibor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) innovációért felelős helyettes államtitkára.

A kkv-stratégia egyik pillére a női vállalkozók támogatása

2020. január 6.

Magyarország nemrégiben elfogadott, mikro-, közép- és középvállalkozásokat megerősítő stratégiájának egyik fontos pillére a női vállalkozók támogatása tehetségük, kockázatvállalásuk kibontakoztatásában - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára Kecskeméten

Kiemelten ellenőrzi a webáruházakat a fogyasztóvédelem

2019. november 28.

Idén is kiemelten ellenőrzi a webáruházakat a fogyasztóvédelmi hatóság és az Innovációs és Technológiai Minisztérium IT-laborja, az ellenőrzés egész novemberben tart - mondta Keszthelyi Nikoletta az ITM fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára

Meghosszabbították a Design Management Díj pályázati felhívásának nevezési határidejét!

2019. július 15.

Meghosszabbították a Design Management Díj pályázati felhívásának nevezési határidejét! Július 30-áig még nevezhetnek a bruttó 1 millió forintos díjra! Számos visszajelzés érkezett, mely szerint későn értesültek a felhívásról, illetve a nyári szabadságolások okán a szervezeteknek nem állt módjában dokumentációjuk határidőre való elkészítése. Ennek okán, a Magyar Formatervezési Tanács Irodája úgy döntött, hogy a Design Management Díjpályázati felhívás nevezési határidejét meghosszabbították, a módosított nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2019. július 30.

Design Management Díj 2019

2019. május 29.

A Magyar Formatervezési Tanács tíz éve, 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designmenedzsment szemléletű vállalatirányítás elismerésére. A Díj célja, hogy bemutassa, a designmenedzsment szemlélet, annak vállalatmenedzsmentbe történő integrációja hogyan járul hozzá egy-egy szervezet küldetésének megvalósításához, illetve, hogy elismerje ennek kiváló hazai példáit.

Nagyszabású Innovációs Konferencia május 14-én Budapesten

2019. április 25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a kormányzat mellett aktív szerepet kíván vállalni a vállalkozások innovációs szemléletformálásában, illetve az innovációra való ösztönzésében. Mindezt igazolja, hogy az MKIK 2019. május 14-én egy nagyszabású innovációs konferenciát szervez, „A jövő gazdasága a digitális világban: Innovatív megoldások a vállalati versenyképesség fokozásáért” címmel.             

Országos Innovációs Fórum - Komárom-Esztergom Megyei Rendezvénye

2019. január 25.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) Országos Innovációs Fórumot szervez Magyarország újjá szerveződő innovációs ökoszisztémájának bemutatása, valamint a megújuló KFI pályázati rendszerrel kapcsolatban felmerülő igények felmérése céljából. Az összes megyét érintő, széles körű összefogással megvalósuló rendezvénysorozat kiemelt szakmai partnere a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Nemzetközi pályázati lehetőségek - klímavédelem

2019. január 9.

A nemzetközi klímafinanszírozás hazánk hosszú távú befektetése, amely a magyar magánszektor külföldi térnyeréséhez is hozzájárulhat. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szorgalmazza és támogatja a magyar gazdasági szereplők részvételét két- és többoldalú nemzetközi éghajlatvédelmi beruházásokban éghajlatvédelmi alkalmazkodási és csökkentési céloknak alárendelten, és erre vonatkozóan az alábbi nemzetközi klímafinanszírozási lehetőségekről ad tájékoztatást.

Megemeli a kormány a kkv-k versenyképességét erősítő pályázat keretét

2018. augusztus 24.

A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében újra elérhető a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) számára a "Kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" című pályázati felhívás, amelynek korábbi 22 milliárd forintos keretösszegét a jelentős érdeklődésre tekintettel a kormány további 20 milliárd forinttal megemeli - közölte Rákossy Balázs a pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára az MTI-vel.

Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett Ipar 4.0 program felhívás

2018. május 14.

Tisztelt Vállalkozó!

 

 

Ajánlom szíves figyelmükbe az Ipar 4.0 keretében nyújtott támogatások igénylésének 2018. évi feltételeiről szóló felhívást. A program a Nemzetgazdasági Minisztérium fejezetében kerül létrehozásra, melynek a keretösszege 1,5 milliárd forint.

 

Dr. Szerencsés László

elnök

XXVI. Magyar Innovációs Nagydíj

2018. január 8.

A 2017. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további, összesen öt kategóriában kaphatnak díjat: Ipari Innovációs Díj, Agrár Innovációs Díj, Környezetvédelmi Innovációs Díj, Fejlesztési Innovációs Díj és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja. A legeredményesebb, 2015. január 1. után alapított innovatív startup vállalkozás pedig a Magyar Innovációs Szövetség "2017. év legjobb startup vállalkozása" díját nyeri el.

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2017. ÉVI LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNY ELISMERÉSÉRE

2017. november 28.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve – 26. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatot. Beadási határidő: 2018. február 14.

Gábor Dénes-díj 2017. felterjesztési felhívás

2017. augusztus 30.

A NOVOFER Alapítvány immár 29. alkalommal hirdeti meg a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását, amely a civil szféra egyik legnevesebb műszaki alkotói elismerése ma Magyarországon. A felterjesztések leadási határideje: 2017. október 10.

A Visegrádi országok és Barátaik találkozóját tartották Tatán és Etyeken

2017. június 23.

2017. június 20-án és 21-én Magyarország adott otthont az évente megrendezésre kerülő „Visegrádi országok és Barátaik” találkozónak Tatán és Etyeken. Június 20-án a cseh, a lengyel, a szlovák és a magyar szellemi tulajdoni hivatalok vezetői folytattak megbeszélést, illetve ekkor került sor a Visegrádi Szabadalmi Intézet Igazgatótanácsának ülésére.

Ötlet-Újdonság-Találmány nemzetközi kiállítás és vásár Komáromban

2017. március 13.

Komáromban kerül megrendezésre az IDEA-EXPO az Arany 17 rendezvényközpontban, 2017. március 31. április 01-02-án! A rendezvény fővédnöke Czunyiné Dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő. A kiállítás megtekintése díjtalan!

GINOP pályázatok mikro-kis és középvállalkozásoknak

2017. január 4.

A 2014-2020 közötti időszakban jelentős uniós forrás áll Magyarország rendelkezésére. Az alábbiakban a jelenleg elérhető Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázataiból készítettünk rövid összefoglalót. 

XXV. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás

2016. november 29.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanáccsal együttműködve  – 25. alkalommal hirdeti meg a 

MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Részletek a csatolt mellékletben. 

MAGEOSZ nap a Műegyetemen - K+F a gyakorlatban

2016. október 21.

Ez évben is megrendezésre kerül a MAGEOSZ nap a Műegyetemen konferencia, idén -  "K+F a gyakorlatban" címmel. A konferencia időpontja : 2016. november 23. (szerda) 10h00-15h00 ( regisztráció 09h30-10h00) A konferencia helyszíne : 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3-9. „K” épület I. em. Díszterem

Figyelmeztetés feltalálóknak és védjegyeztetőknek

2016. augusztus 25.

A Magyar Szabadalmi Ügyvivői Kamara figyelmeztetést tett közzé honlapján annak érdekében, hogy lehetőségei szerint felhívja a figyelmet arra, hogy szaporodnak az interneten és közösségi oldalakon az olyan hirdetések, amelyek megtévesztően szabadalmi és védjegy iroda, vagy ügyvivői végzettség látszatát keltik.

Innovációs körkép az EU-ban: mennyire jellemző az Ön hazájára az innováció?

2016. július 14.

A mai napon a Bizottság közreadta az európai innovációs eredménytábla, a regionális innovációs eredménytábla és az Innobarométer 2016. évi adatait.

Hamarosan megkezdi működését a Visegrádi Szabadalmi Intézet

2016. május 19.

A Szellemi Tulajdon Világszervezete Közgyűléseinek 55. sorozata keretében a Szabadalmi Együttműködési Szerződés (PCT) közgyűlésének döntése alapján a Visegrádi Szabadalmi Intézetet (VSZI) nemzetközi PCT- hatósággá jelölték ki. A budapesti központtal létrehozandó nemzetközi kutatási szerv 2016 július elsején kezdheti meg működését.

9 milliárdnyi EU-pénz megy a lakosság digitális készségeinek erősítésére

2016. április 18.

Közel 9 milliárd forintos keretösszeggel indul program a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében a lakosság digitális készségének erősítésére - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára egy konferencián. A program a Digitális Magyarország egyik fő pillére, mely konzorciumi formában valósul meg. 

Öko-innovációs felmérés

2016. március 22.

A Földművelésügyi Minisztérium a 2011–2020 közötti időszakra szóló Nemzeti Környezettechnológiai Innovációs Stratégia végrehajtása keretében kérdőíves felmérést kíván végezni az ökoinnovációval rendelkező hazai vállalatok / vállalkozások támogatása céljából. 

Bürokráciacsökkentő intézkedéseket dolgoznak ki a cégek versenyképességének javítása érdekében

2020. július 17.

A vállalkozások nemzetközi versenyképességének javítása, a kedvezőbb üzleti környezet kialakítása érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium bürokráciacsökkentő intézkedéseket dolgoz ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) javaslatai alapján - jelentette be György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökével közösen tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Sikeres a kis- és középvállalkozásokat segítő digitalizációs tanácsadási program

2020. július 1.

Már közel 12 ezer társasághoz jutottak el azok a tanácsadók, akik a Modern Vállalkozások Program (MVP) keretében segítik a kis- és középvállalkozások infokommunikációs technológiákkal kapcsolatos fejlesztéseiket, a digitális gazdaságba történő beilleszkedésüket.

Az Irinyi Terv 2020-ban is hozzájárul a magyar gazdaság és ipar növekedéséhez

2020. január 15.

Folytatódik a magyar ipar fejlesztését szolgáló Irinyi Terv végrehajtása, a helyüket a világpiacon megálló új termékek kifejlesztésében és piacra vitelében érdekelt vállalkozások idén első körben 2,5 milliárd forintnyi költségvetési forrásra nyújthatnak be támogatási kérelmet.

FELHÍVÁS A 2019. ÉV LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNYÉNEK ELISMERÉSÉRE

2019. december 2.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával és a Valor HungariaeZrt.-vel együttműködve, 28. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Gábor Dénes Díj 2019

2019. július 15.

A NOVOFER Alapítvány Kuratóriuma kéri a gazdasági tevékenységet folytató társaságok-, a kutatással-, fejlesztéssel-, felsőfokú képzéssel foglalkozó intézmények-, a kamarák-, a műszaki és természet-tudományi egyesületek-, a szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek ill. szövetségek vezetőit, továbbá a Gábor Dénes-díjjal korábban kitüntetett szakembereket, hogy jelöljék (terjesszék fel) GÁBOR DÉNES-díjra azokat az általuk szakmailag ismert, kreatív, innovatív, jelenleg is tevékeny, az innovációt aktívan művelő magyar (kutató, fejlesztő, feltaláló, műszaki-gazdasági vezető) szakembereket, – akik itthon, vagy határainkon túl – a természettudományos szakterületek valamelyikén:

Másfélmilliárd forintos keretösszeggel indul az Ipar 4.0 támogatási program idei kiírása

2019. május 30.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által gondozott Ipar 4.0 támogatási program 2019-ben is 1,5 milliárd forint forrással járul hozzá az innovatív újraiparosításhoz, elsősorban az innovációs tevékenységeket és azok eredményeinek ipari alkalmazását helyezve előtérbe - közölte Szigeti Ádám, a tárca innovációért felelős helyettes államtitkára szerdán az MTI-vel.

"Az innováció szerepe a közúti járművek automatizálásában" konferencia

2019. május 24.

A Gépipari Tudományos Egyesület (GTE) 2019. június 27-én az Óbudai Egyetemen egy nagyszabású konferenciát szervez, “Az innováció szerepe a közúti járművek automatizálásában” címmel. A rendezvényen 15 intézmény szakemberei tartanak előadást 10 különböző, de a konferencia célkitűzéséhez tartozó témakörben, megvilágítva az eltérő nézőpontok által felvetett problémákat.             

Alapfokú iparjogvédelmi, és szerzői jogi képzés indul

2019. február 22.

Alapfokú iparjogvédelmi, illetve szerzői jogi képzést indít a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2019. első félévében.

Be Smart startup verseny – pályázati felhívás

2019. január 14.

Immáron 9. alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Be Smart versenyét, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek. A verseny fő támogatói Budapest Főváros és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. 

FELHÍVÁS A 2018. ÉV LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNYÉNEK ELISMERÉSÉRE

2018. november 22.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve, 27. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Szeptemberben indul a Digitális Jólét Hitelprogram

2018. július 24.

2018 szeptemberétől 0%-os, legfeljebb 200 millió forint összegű uniós forrású hitelt igényelhetnek digitális fejlesztéseikhez a hazai kis- és közepes, illetve startup vállalkozások.

Közvetlen kifizetésű brüsszeli források

2018. április 25.

A 2014-2020-as programozási időszakban az Európai Bizottság által meghirdetett 17 közvetlen brüsszeli kifizetésű szakpolitikai programnak köszönhetően több mint 130,5 milliárd euró (kb. 500-600 pályázat) közvetlen támogatás áll a tagországok rendelkezésére. 

Kérdőíves felmérés a vidékfejlesztési politika intézkedéseiről

2017. december 11.

A felmérés a Rural SMEs című, Interreg Europe Program keretében zajló projekthez készült. A projekt átfogó célja, hogy javaslatokat fogalmazzon meg a vidékfejlesztési politika intézkedéseire vonatkozóan. A kérdőív kitöltése névtelenül történik és körülbelül 15 percet vesz igénybe. A kérdések a Közép-dunántúli régióra (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyék) vonatkoznak. Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!

Térítésmentes szellemivagyon-diagnózis szolgáltatás kkv-k számára

2017. október 17.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala - az Európai Szabadalmi Hivatala támogatásával - térítésmentes szolgáltatást vezetett be azon vállalkozások részére, melyek a szellemi vagyonuk jogi védelmének biztosításában érdekeltek a nemzeti és nemzetközi versenyképességük megtartása és növelése érdekében.

START2ACT energiahatékonysági verseny vállalkozások számára

2017. augusztus 30.

A START2ACT verseny célja, hogy segítse a vállalkozókat az energiatudatos működés elsajátításában és az energiahatékonyság hétköznapi gyakorlatba ültetésében. A jópéldákat egymással, hasonló vállalkozásokkal megosztva és a jóhírét kelti a energiatudatosan cselekvő vállalkozásnak és a jógyakorlatot segít másokkal is megismertetni a nyeremények mellett.

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala - Tények és Adatok 2016.

2017. május 19.

Megjelent a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2016-os tevékenységét bemutató kiadványa. A dokumentum magyar és angol nyelven mutatja be a hivatal erdményeit.

Gran Prize Interdiszciplináris Innovatív Díj Pályázat 2017.

2017. február 16.

A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő innovatív megoldást, projektet, munkát jutalmaz a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés, fejlesztés és oktatás területéről évi egy alkalommal. A pályázat benyújtásának határideje: 2016. április 17.

H2020 projekt kiírások

2016. december 5.

A Horizont 2020 az Unió kutatás-fejlesztési és innovációs politikáját 2014-2020 között meghatározó program, amely minden eddiginél nagyobb, közel 79 milliárd eurós költségvetéssel gazdálkodik. A program a kontinens globális versenyképességének növelését célzó Európa 2020 stratégia „Innovatív Unió” elnevezésű kiemelt kezdeményezésének egyik alappillére.

Az innováció, mint kitörési lehetőség - Konferencia 2016.11.26.

2016. november 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara konferenciát szervez a mikro-, kis- és középvállalkozások innovációs képességeik fejlesztése, ösztönzése céljából, Az innováció, mint kitörési lehetőség címmel. Az eseményre Budapesten kerül sor.

 

GINOP 2016. évi fejlesztési keret - részletes lista

2016. szeptember 28.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 2016. évre szóló fejlesztési keretét adta közre a Magyar Pályázati Iroda Zrt. (MAPI). A keret tartalmazza a korábbi években megjelent pályázatok adatait is.

Rugalmas foglalkoztatással a versenyképességért

2016. július 18.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban - Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál” című (GINOP-5.3.2-16 kódszámú) felhívás.

Megjelent a Start Up Guide, 2016.

2016. június 7.

A Magyar Formatervezési Tanács (MFT) 11. alkalommal jelenteti meg gyakorlati útmutatóját, amely főként a design területén tevékenykedő kreatív kisvállalkozások támogatását célozza, ám minden induló kisvállalkozó számára tartalmaz hasznos információkat.

Megjelent a GINOP átdolgozott menetrendje

2016. április 18.

Megjelent a mai Magyar Közlönyben a legnagyobb keretösszegű uniós Operatív Programunk (GINOP) átdolgozott idei pályázati menetrendje, amelyből az látszik, hogy a pályázatok együttes keretösszege a januári 1230 milliárd forinthoz képest több tízmilliárd forinttal emelkedett. Ennek oka, hogy számos új pályázati felhívás is várható idén, illetve a már jelzett pályázatok közül néhánynak a keretösszege is bővül.

Kiosztották a 2015. évi Magyar Innovációs Nagydíjat

2016. április 1.

Összesen 11 cég kapott ma innovációs tevékenységéért díjakat Országházban, amely eseményen kiosztották a 2015. évi Magyar Innovációs Nagydíjat is. Utóbbit az EVOPRO Csoporthoz tartozó két magyar közepes vállalkozás kapta. A tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság elnöke az NKFI Hivatal elnöke volt. 

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide