Üdvözöljük a

A megye gazdaságáért díjak: három újabb kitüntetett

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2021 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
1314151617
18
19
20212223242526
27282930   

A megye gazdaságáért díjak: három újabb kitüntetett

2021. május 10.
A pandémia miatt idén tavasszal több szűkkörű ünnepség keretében adja át a megyei önkormányzat a tavaly megítélt megyei elismeréseket. Pénteken délelőtt a Megye Gazdaságáért Kitüntető Címek három kategóriájában elismerteket köszöntötték.
  • Balázs Ibolya a megye egyéni vállalkozója,
  • Gelbmann Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a megye középvállalkozása lett,
  • Szimler Ferenc fogtechnikus pedig életműdíjat kapott.
A megyeházán tartott díjátadón először Veres Zoltán, megyei jegyző köszöntötte a megjelenteket. Mint megfogalmazta: a megyei önkormányzat fontos feladatának tartja, hogy évről-évre elismerje, megismertesse azoknak a megyében élő, vagy megyében tevékenykedő embereknek, intézményeknek, gazdasági szervezeteknek a teljesítményét, akik tevékenységükkel gyarapítják közösségeinket, értékesek és értéket teremtenek. Az elismerésekről szakmai szervezetek ajánlása és szakmai zsűri véleménye alapján a megyei közgyűlés döntött.
 
Borsó Tibor, a megyei közgyűlés alelnöke is méltatta a díjazottakat. Kiemelte a jelenlévő érdekképviseletek szerepét, akik segítettek a kitüntetésre méltók kiválasztásában. Elmondta, maga is megtapasztalta már, hogy vállalkozni állandó alkalmazkodó képességet jelent. Óriási feladat egy szakmában élen járni, vállalkozást irányítani, amit csak szenvedéllyel, odaadással és a foglalkoztatott közösség iránti felelőséggel, szolgálattal lehet tenni.
 
A beszédek után az alelnök és a jegyző átadta az elismerést megtestesítő emlékplaketteket és okleveleket, majd a jelenlévők pezsgővel koccintottak.
 
 
Forrás és fotó:
Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat
https://www.facebook.com/komarom.esztergom.megye/
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide