Üdvözöljük a

Átadták Esztergomban a Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért Kitüntető Címet és Komárom-Esztergom Megye Polgárőre 2020. díjat

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2021 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
29
30   

Átadták Esztergomban a Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért Kitüntető Címet és Komárom-Esztergom Megye Polgárőre 2020. díjat

2021. február 26.
2021. február 25-én csütörtökön adták át Esztergomban a Komárom-Esztergom megyéért és az itt élőkért dolgozók kitüntetéseit. Az ünnepélyes díjátadó a vírushelyzetra való tekintettel szűk körben került megrendezésre.  A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2004-ben a megye gazdasági szervezeteivel való kapcsolatának szorosabbá tételére és a megye gazdasági fejlődését kiemelkedően elősegítő gazdasági szervezetek tevékenységének elismerésére alapította meg a Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért Kitüntető Címet.

Az együttműködő gazdasági érdekképviseleti szervezetek tagjaiból álló szakmai zsűri véleményezi és rangsorolja a pályázatokat és jelöléseket, a kitüntető címekről a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés dönt.

 

A kitüntető címeket bronz emlékplakett, mely Dr. Szunyogh László szobrászművész munkája és oklevél testesíti meg.

 

Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Esztergomi Térségi irodájában tartott díjátadón részt vett Dr. Völner Pál országgyűlési képviselő, Romanek Etelka és Steindl Balázs a Megyei Közgyűlés alelnökei, Horváth-Szeder Gábor az Esztergomi Járási Hivatal vezetője, Kun Csaba KEMPSZ elnöke, Dr. Szerencsés László KEMKIK elnöke, valamint Zoltai Dániel KEMKIK titkára.

 

Komárom-Esztergom Megye kézművese (2019)

  • Lohner Gergely Tamás

Lohner Gergely Tamás Aranykoszorús asztalos mester. Dédnagyapja 1883-ban Nyergesújfalun nyitotta meg asztalos műhelyét, ahol a dédnagyapa irányításával édesapja és ő is elsősorban a bútorasztalos szakmát tanulta, de gyártottak épületasztalos termékeket is.

Édesapjától 1984-ben vette át műhelyét, amelyet folyamatosan fejlesztett, így faipari kisüzemében megtalálhatók a régi, de a modern asztalos munkához szükséges gépek is. A bútorkészítés során elsajátította az angol festési technológiát, amely 6 rétegű, szövettel készült festési eljárás. Egyedi bútoraival és épületasztalos termékeivel számtalan kiállításon vett részt. A Construma és a Pünkösdi vásár kiállítói díját tudhatja magáénak.

 

A három generációs asztalos dinasztia tagjaként ő maga 16 tanulót nevelt, oktatott a szakmára és az emberi tisztességre. Az Esztergomi járásban a Lohner név összefonódott a magas fokú asztalosipari szakmai ismerettel és minőséggel.

 

 

Komárom-Esztergom Megye nagyvállalkozása (2019)

  • Calmit Hungária Mészművek Kft.

Az 1988-ban, Lábatlanon alapított  Calmit Hungária Kft.-ben az átlagos statisztikai létszám 50-60 fő között mozog.

A Calmit Hungária Kft., mint az osztrák Schmid Holding tagja, jelen van a világ számos országában és globális jelenléte lehetővé teszi, hogy partnereit a világon szinte bárhol kiszolgálja ömlesztett vagy zsákolt termékekkel, palettán vagy konténerben, akár közúti, vasúti vagy vízi fuvareszközzel. A Calmit Hungária Kft. garantálja a rendszeres, rugalmas és pontos szállítást vevői számára, elsődleges célként kezeli a folyamatosan változó vásárlói igényeknek való megfelelést, melynek során vevő-specifikus termékeket és szolgáltatásokat nyújt az igények szerint. A csoport mindent megtesz, hogy környezetbarát módon termeljen. Ennek érdekében modern berendezéseket használ és folyamatosan fejleszti berendezéseit, hogy megfeleljen az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírásoknak

 

Kitüntető Cím

 

A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2008-ban a megye, illetve a megye települései közrendjének, közbiztonságának, közlekedésbiztonságának és gazdaságának védelmében, illetve az életet, az egészséget és a környezetet veszélyeztető rendkívüli helyzetek elhárítása során nyújtott kimagasló szakmai munka elismerésére kitüntető címeket alapított.

 

Komárom-Esztergom Megye Polgárőre - 2020.

 

Bokros Gábor, az Epöli Polgárőr Egyesület elnöke

 

Bokros Gábor az Epöli Polgárőr Egyesület alapító tagja, 20 éve az egyesület elnöke. 2017 óta a KEMPSZ Gazdasági Vezetője, korábban a Megyei Szövetség Felügyelő Bizottsági tagja. 2019-ben az Országos Rendőr-főkapitány munkája elismeréséül tárgyjutalomban részesítette. Korábban az Országos Polgárőr Szövetség elnöke átadta részére a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozata elismerést.

Munkáját legjobb tudása szerint végzi, a megyei szövetség tevékenységét pozitív irányba befolyásolja. Színvonalasan és előremutatóan határozza meg a szövetség és helyi egyesület vezetőinek munkáját. Kitűnő munkakapcsolatokat alakít és tart fenn az önkormányzati és a területi rendvédelmi és védelmi tevékenységet folytató szervekkel, civil szervezetekkel.

 

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide