Üdvözöljük a

Esélyegyenlőségi Konferencia és Műhelymunkák Tatán

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2020 Augusztus >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10
11
1213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Esélyegyenlőségi Konferencia és Műhelymunkák Tatán

Szerző: Maknics Zoltán | 2018. szeptember 25.

A Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság 2018. szeptember 26-27-28-án „egyMÁSért” címmel férfi-női esélyegyenlőség témában szervez moduláris rendszerben látogatható, ingyenes rendezvénysorozatot, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt, különös tekintette, a szakmai érdeklődőkre: a humánerőforrás és esélyegyenlőség területén dolgozó vezetőkre és munkatársaikra, valamint a jelenleg GYES-en, GYED-en lévő, visszatérésüket tervező édesanyákra.

 

 

Sokat hallani a médiában és olvasható a világhálón is, milyen fontos ma a család szerepe. A családok egyensúlyának a szülők lelki egészsége az alapja, ez befolyásolja a saját életünk és munkánk

 

minőségét, emellett meghatározza, milyen gyermekeket nevelünk, milyen lesz a következő generáció. Három napos programsorozatunk „élőben” nyújtja annak lehetőségét, hogy ismert és hitelesszakemberek előadásaiból tanuljunk, közvetlenül nekik tehessük fel kérdéseinket. Nagyon fontosnak tartjuk ezt a fajta kommunikációt, mert számos tanáccsal találkozhatunk ugyan az interneten, a cikkek mögött azonban nem ismerhető meg a tanácsadó személye.

 

A Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság  egyMÁSért Konferenciája és az azt kísérő Műhelymunkák során aktuális kérdéseinkre, élő kapcsolataink kihívásaira keresünk válaszokat többek között munkaerőpiaci tanácsadó, fejvadász, gyakorló HR vezető segítségével.

 

Kérdés esetén az alábbi számon nyújtunk részletes tájékoztatást a programokkal kapcsolatban: 0036 30 7479 544.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: www.egyenloesellyel.hu.

 

Várjuk Önöket, valamint jelenleg inaktív munkatársaikat is szeretettel!

 

Borsó Tibor elnök úr nevében:

Illés Kádek Kata, a projekt szakmai vezetője

Csatolt állományok:
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide