Üdvözöljük a

Vállalkozók pályázhatnak informatikai fejlesztésre

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2020 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
1
2
34567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Vállalkozók pályázhatnak informatikai fejlesztésre

Szerző: Maknics Zoltán | 2019. február 21.

Akár kétszemélyes vállalkozások is pályázhatnak digitális fejlesztésre, náluk hárommillió forint a maximum, nagyvállalatok pedig hatvan millió forintig adhatnak be pályázatot a Modern Vállalkozások Programjának keretein belül egészen szeptember 10-ig - hangzott el csütörtökön Tatabányán, a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében létrejött fórumon.

Kárpát Csaba, a kamara általános alelnökének köszöntője után Garamvölgyi Róbert, Komárom-Esztergom Megye IKT tanácsadója elmondta, a pályázaton való induláshoz tíz százalék önerő szükséges, a vissza nem térítendő támogatás elérheti a negyven százalékot. Az összeg felét a Magyar Fejlesztési Bank hitele biztosítja, maximum nyolc éves futamidőre, évi egy százalékos kamattal, melyet semmilyen más járulékos költség nem terhel.

 

 

 

A pályázat során az induló vállalkozásnak az IKT tanácsadó díjmentesen fejlesztési tervet készít, melyben programok, illetve eszközök beszerzésére tesz javaslatot, valamint készül egy állapotfelmérés, melyet a pályázathoz csatolni kell.

 

A megpályázható összeg nagyságának meghatározására készült egy kalkulátor, mely a vállalkozás méretének, árbevételének és létszámának függvényében kiszámolja a vissza nem térítendő támogatás összegét - ismertette Garamvölgyi Róbert,

 

 

A tatabányai Edutus Egyetemen tartott fórumon bemutatták; könyvelőprogram váltása nélkül hogyan lehet a naprakész beállításokat tartalmazó részeket beépíteni egy adott programba, továbbá áttekintették a vállalkozói munkavégzés eseteit, annak közterheit.

 

A Modern Vállalkozások Programjáról, valamint az elhangzottakról további információ kérhető Garamvölgyi Róbert IKT tanácsadótól!

 

Mobil: 0670/428-0543

E-mail: garamvolgyi.robert@ginop-mkik.hu

www.vallalkozzdigitalisan.hu