Üdvözöljük a

Változások és tennivalók – az új felnőttképzés jogszabályi háttere - ONLINE rendezvény

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2021 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
29
30   

Változások és tennivalók – az új felnőttképzés jogszabályi háttere - ONLINE rendezvény

2020. november 3.

A jelenlegi járványhelyzetben átalakult formában, online rendezvény keretében vizsgáljuk meg a felnőttképzés változásait, a szakképzés rendszerének átalakulását, új vizsgáztatási rendszereket és kötelezettségeket, illetve aktuális kérdésekkel is foglalkozunk konferencia-beszélgetés keretében szakértőink bevonásával. A képzést tervező cégek és képzőintézmények egyszerűbb kapcsolatfelvételét segítő informatikai rendszer (www.kepezz.hu) bemutatása is napirendre kerül.

A GINOP-6.1.7-2018-00001 azonosítószámú, „Munkahelyi képzések támogatása” című projekt célja a gazdaság versenyképességének megőrzése, a vállalkozások versenyképességének támogatása, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosítása. E célhoz szervesen illeszkednek a tájékoztató napok és a rendezvények, melyeket 2018 óta eredményesen szerveztünk meg országszerte „A felnőttképzés változásai, szakképzés átalakulásának kérdései” címmel.

 

Az online tájékoztató rendezvényre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara,

valamint a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt.

 

Időpont: 2020. november 10. (kedd) 10:00 – 12:00

Helyszín: Online konferencia, plattform: Zoom Online Meetings

 

 

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérem, hogy részvételi szándékát az alábbi linken szíveskedjen jelezni: 

 

Regisztráció itt!

 

 

A rendezvényhez való csatlakozáshoz kollégáink a konferenciát megelőző napon megküldik a linket az Ön által, a regisztrációnál megadott e-mail címre.

 

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy részvételével hozzájárul ahhoz, hogy az online konferencián – a támogatás felhasználásának ellenőrzése céljából – képernyőfotók, illetve felvételek készülhetnek.

 

A program a csatolt dokumentumból tölthető le!

 

Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk!

Csatolt állományok:
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide