Üdvözöljük a

Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
üzlet a hálón

Kamarai rendezvények

<< 2020 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
19202122
23
2425
262728293031 

Magyar Exportőr Adatbázis

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) egyik alapvető feladatának tekinti a magyar vállalkozások külpiaci tevékenységének támogatását. E törekvés jegyében az MKIK lehetőséget kíván biztosítani a kamarai regisztrációt teljesítő vállalkozások számára, hogy térítésmentesen bekerülhessenek az online működő magyar exportőr adatbázisba (Export Directory). Az Export Directory külföldi cégek számára ad angol nyelven tájékoztatást exportra szánt magyar termékekről és szolgáltatásokról.

Uniós interaktív térkép mutatja, hová milyen feltételekkel lehet utazni

2020. június 17.

Az Európai Unió új honlapot indított Re-open EU néven, amelyen az interaktív térkép arról nyújt naprakész információt, hogy mely tagállamba milyen feltételekkel lehet beutazni. reopen.europa.eu címen található portál (amely természetesen magyar nyelven is elérhető) segít eligazodni a különböző uniós országok eltérő szabályai között.

Utazást korlátozó intézkedések összehangolása

2020. október 19.

Az Európai Unió általános ügyekért felelős tanácsa ajánlást fogadott el kedden a koronavírus-járvány visszaszorítására bevezetett, a szabad mozgás korlátozását is érintő tagállami intézkedések uniós összehangolásáról.

Francia cég a légiipar számára keres magyar beszállítókat

2020. október 12.

Egy francia cég a légiipar számára keresne magyar beszállítókat az alábbi specifikációkkal.

 

Elvárt tevékenység a magyar cég részéről:

  • rozsdamentes acélból és nikkelalapú ötvözetekből készült, hidegen húzott vagy hegesztett csövek gyártása (ideális esetben befejező megmunkálás biztosításával).

 

Csalók: Brexitből fakadó jogszabályváltozásra hivatkoznak

2020. szeptember 29.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztályától érkezett az alábbi felhívás:

 

Magyarország Londoni Nagykövetsége egy olyan ügyről küldött tájékoztatást, miszerint csalók a Brexitből fakadó jogszabályváltozásra hivatkozva, hamis dokumentumok alapján próbálták meg előre utalással a teljes összeget elkérni a vevőtől.

Go Global Go Virtual online platform_Fókuszban: Horvátország és a V4 országok_2020. október 9.

2020. szeptember 18.

A Horvát Gazdasági Kamara Go Global Go Virtual néven hozott létre egy virtuális üzleti találkozók megszervezésére is alkalmas online felületet, melyre magyar cégek is regisztrálhatnak a következő linken: https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/signup. A regisztrált profilok 2020. október 14-ig lesznek aktívak.

 

A szomszédos államok állampolgárai határátlépésével kapcsolatos szabályok - folyamatosan frissülő hírekkel

A Magyarországra történő beutazásra 2020. július 15-től a Kormány 341/2020. (VII. 12.) számú, a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló kormányrendeletben meghatározott szabályok, valamint a 23/2020. (VII. 12) a kapcsolt vállalkozások közötti üzleti utazás körébe tartozó államokról szóló BM rendeletben foglalt szabályok vonatkoznak.

Horvát, román, szlovén, török hírek, tenderek, üzleti lehetőségek

2020. július 6.

Magyarország ankarai nagykövetségének tájékoztatása alapján egy török vállalkozó (Murat ÇİFTÇİ, +90 541 412 72 12, e-mail: muratciftcikafkas@hotmail.com) kender feldolgozására alkalmas gépet szeretne venni magyar cégtől, érdeklődés esetén kérjük, hogy küldjék meg elérhetőségeiket Kövecsi-Oláh Péter külgazdasági attasénak a peter.kovecsi-olah@mfa.gov.hu e-mail címre és másolatban a szekeres@mkik.hu e-mail címre is.

Online konferencia a német gazdaság aktuális helyzetéről és a régiók üzleti lehetőségeiről

2020. június 16.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata által szervezett online konzultációra 2020. június 24-én. A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis- és középvállalkozásokat a német gazdaság aktuális helyzetéről, annak jövőbeli kilátásairól, a koronavírus által gyakorolt hatásokról, valamint az üzleti lehetőségekről magyar vállalatok számára Németországban. Továbbá céges jó gyakorlatként sikeres hazai, a német piacon aktív cégek osztják meg üzleti tapasztalataikat a koronavírus kapcsán.

Kínai, Török és Nyugat-balkáni hírek

2020. április 20.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tagozatainak 2020. I. áprilisi hírlevelét olvassa. Fontos feladatunknak érezzük, hogy naprakész információval lássuk el Önöket, a relációkat érintő legfontosabb gazdasági kérdésekről és üzleti lehetőségekről, valamint a nagykövetségtől hozzánk beérkezett üzleti ajánlatokról. Az egyes hírek teljes tartalma a hírek címére kattintva válik elérhetővé.

Aktuális külgazdasági hírek - összefoglaló kiadvány

2020. április 3.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mindent megtesz annak érdekében, hogy a kialakult járványhelyzetben naprakész tájékoztatást nyújtson a vállalkozásoknak a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő, legfontosabb intézkedésekről és az esetleges áruforgalmi korlátozásokról. Ezért folyamatosan frissülő hírmegfigyelést készítünk e témában, beszámolunk a legfontosabb gazdasági kérdésekről és üzleti lehetőségekről. 

Áruszállításra vonatkozó új rendeletek - országonként

2020. március 25.

Az Európai Bizottság létrehozott egy online platformot. Ezen elérhetőek azok az áruszállításra vonatkozó új rendelkezések, melyeket a tagállamok a COVID-19 járvány miatt hoztak meg. 

Portugália, az üzleti lehetőségek kapuja - workshop és konzultáció Budapesten

2020. február 25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Portugália – az üzleti lehetőségek kapuja címmel konzultációval egybekötött workshopot szervez 2020. március 11-én Budapesten a Kamarában. Az esemény Portugália és a portugál nyelvű országok iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a gazdasági és üzleti környezetről, a kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról és az együttműködési lehetőségekről, elsősorban az ICT, az autóipar, az agrár- valamint élelmiszeripar területén.

Fókuszban a külpiacok - külgazdasági évnyitó konferencia - Budapest

2020. február 11.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósuló „Fókuszban a külpiacok” című külgazdasági évnyitó konferenciánkra.

BREXIT-tel kapcsolatos információk

2020. február 3.

Brexit-tel kapcsolatos információkról, aktualitásokról, a vámügyekben várható változásokról a következő linkeken lehet további iformációt szerezni, és az esetleges módosításokat nyomon követni!

ORing Workshop on 7 February 2020

2020. január 22.

Ez úton tájékoztatjuk önöket, hogy 2020. február 5-én a Tajpeji Kereskedelmi Iroda szervezésében Smart City konferencia kerül megrendezésre a tajvani ORing Industrial Networking Corp. magyarországi látogatásának alkalmából ’’ORing Workshop’’ címmel. A rendezvény a Smart City területén működő cégeknek nyújt kapcsolatépítési lehetőséget, elsősorban világítástechnika témában. 

Magyar-szlovén gazdasági fórum és üzletember-találkozó

2019. november 12.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósuló „Magyar – szlovén gazdasági fórum és üzletember-találkozó” elnevezésű rendezvényre, melyre a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából kerül sor Budapesten.                       

Belga-magyar B2B üzletember találkozó Budapesten

2019. október 3.

A Belga Nagykövetség október 17-18-án rendezi meg a budapesti a Hotel Mercure Koronában (V. ker. Bp., Kecskeméti u. 14.) belga-magyar B2B üzletember találkozóját. Az eseményen a mellékletben található listán szereplő belga cégek képviselői vesznek részt. A belga cégek a magyar ipar/kereskedelem különböző területein keresnek magyarországi forgalmazót, együttműködő cégkapcsolatot.

Fókuszban a Brexit

2019. szeptember 18.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Brit Nagykövetség és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósuló „Fókuszban a BREXIT” című rendezvénysorozatunk következő eseményére. A rendezvény a BREXIT tárgyalások alakulása, valamint a BREXIT következményei iránt érdeklődő és az arra való felkészülésre törekvő vállalkozások számára kíván tájékoztatást nyújtani.

Közvetlen brüsszeli mobilitási pályázati lehetőség kkv-k számára

2019. augusztus 22.

EaSI: EURES and PROGRESS Mobility Exchange programme for SME staff (MobiliseSME) - A pályázat  lehetőséget kínál kkv-k számára új külföldi partneri kapcsolatokat kiépítésére. Érdeklődésük esetén kérjük közvetlenül a spanyol Fundación Equipo Humano alapítvánnyal vegyék fel a kapcsolatot.             

Bolgár, román, szlovén, török hírek, üzleti lehetőségek, meghívók

2019. július 29.

Ezúton továbbítjuk Önöknek az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket és meghívókat, melyekkel kapcsolatban további információk a mellékletekben és a megadott honlapokon érhetők el:

Partnerkeresés: Lengyel Smart Home rendszereket gyártó cég keres magyar partnert

2019. július 16.

Krakkói, okos otthon technológiákat gyártó Grenton Smart Home System (www.grenton.com) olyan magyar céget keres, aki épületautomatizálással és Smart Home rendszerek installációjával (CCTV, Audio, HVAC, biztonsági rendszerek) foglalkozik.             

Magyar-lett üzleti fórum

2019. június 24.

A Lett Kereskedelmi és Iparkamara delegációjának látogatása alkalmából az MKIK magyar-lett üzleti fórumot szervez. Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a rendezvényre.

Magyar-Orosz Üzleti Fórum és az MKIK Magyar-Orosz Tagozatának közgyűlése

2019. június 6.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata „Magyar-Orosz Üzleti Fórum és az MKIK Magyar-Orosz Tagozatának közgyűlése” címmel szervez üzleti fórumot. A program hivatalos nyelve a magyar. A rendezvény az Oroszország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást:

Üzleti delegáció Kínába a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében - új jelentkezési határidő június 20.

2019. május 28.

A Magyar-Kínai Tagozat üzleti delegációt szervez Kínába (Hongkong és Makaó) 2019. szeptember 8-13.között. A kiutazó üzleti delegáció célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a vállalkozók közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, a már meglévő üzleti kapcsolatok elmélyítése, valamint részvétel a ,,4th Belt and Road Summit’’ konferencián.

 

 

 

Német beszállítói és exporttapasztalatok

2019. május 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata „Német beszállítói és exporttapasztalatok” címmel üzleti és beszállítói fórumot szervez 2019. május 23-án 14.00 órától Budapesten az MKIK székhelyén. A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis és középvállalkozásokat az ipar helyzetéről és a beszállítói lehetőségekről, továbbá céges jó gyakorlatként (best practice) sikeres hazai, a német piacra is exportáló vállalkozások is bemutatásra kerülnek.

Ipar 4.0 - Fókuszban az autóipar - Online konferencia és kooperációs megbeszélések

2020. október 21.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2020. november 24-én online konferenciát szervez „Ipar 4.0, fókuszban az autóiparral” címmel. Az online rendezvényen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat. Az esemény 2020. november 24-én és 25-én online kooperációs megbeszélésekkel egészül ki a konferencián előadó német vállalatok részvételével, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon. A konferencián, valamint a tárgyalásokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

BREXIT-re való felkészülést segítő tájékoztató linkekkel

2020. október 14.

Szíves tájékoztatásul továbbítjuk Takács Szabolcs, az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésének (Brexit) Magyarországot érintő külpolitikai és külgazdasági hatásai kezelésének összehangolásáért felelős miniszteri biztosa által megküldött alábbi tájékoztatást.

 

Fókuszban Belgium

2020. október 9.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a belga gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségeiről szóló online rendezvényre Az esemény a Belgium iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást

 

• a belga gazdaság aktuális helyzetéről, annak jövőbeli kilátásairól,
• a koronavírus által gyakorolt hatásokról,
• az üzleti lehetőségekről magyar vállalatok számára Belgiumban,
• a Flamand és a Vallon régió húzóágazatairól, gazdaságáról.

 

Az előadások után a résztvevők kérdéseket tehetnek fel az előadóknak a platform chatfalán keresztül.

Igényfelmérés Magyar-Orosz gazdasági kapcsolatok felélénkítése kapcsán

2020. szeptember 22.

A fokozódó vírushelyzet miatt a Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamarája és az OSTI-Engineering Kft.  szervezésében rendezett 2020. szeptember 23-i  "Magyar-Orosz Gazdasági Fórum" elnapolásra került, ami várhatóan 2021 tavaszán kerül megrendezésre. Addig is szeretnénk felmérni az Orosz piacok illetve Orosz befektetők iránt érdeklődő vállalkozások igényeit, a következő linken található kérdőívvel: 

 KÉRDŐÍV 

Válaszaikat előre is köszönjük!

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi gazdasági aktuális hírek

2020. augusztus 3.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mindent megtesz annak érdekében, hogy a kialakult járványhelyzetben naprakész tájékoztatást nyújtson a vállalkozásoknak a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő, legfontosabb intézkedésekről és az esetleges áruforgalmi korlátozásokról. Ezért folyamatosan frissülő hírmegfigyelést készítünk e témában, beszámolunk a legfontosabb gazdasági kérdésekről és üzleti lehetőségekről. 

Az Európai Bizottság eTranslation eszköze szabadon hozzáférhető az európai kkv-k számára

2020. július 8.

Az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz gépi fordítási szolgáltatása, az eTranslation ingyenesen elérhető Európa 21 millió kis- és középvállalkozása (kkv-k) számára. A kkv-k mostantól használhatják az eTranslation-t bármely szöveg vagy dokumentum az EU bármely hivatalos nyelve, valamint az izlandi, norvég, orosz és hamarosan további nyelvek közötti nagyon pontos gépi fordítására.

Nemzeti Exportvédelmi Program indul

2020. június 25.

A gazdaságvédelmi akcióterv keretében 25 milliárd forintos keretösszeggel nemzeti exportvédelmi program indul az exportpiacokon növekedni, terjeszkedni és új piacokat megszerezni kívánó magyarországi vállalatok támogatására. A program két részből áll: kétmilliárd forint forintot kifejezetten a kisvállalkozásoknak különítenek el, amelyek az exportpiacok megszerzéséhez szükséges költségeikhez kaphatnak támogatást, vállalkozásonként maximum 50 millió forintot. A 23 milliárd forint pedig azon nagyvállalatok számára áll rendelkezésére, amelyek a világ bármely távoli pontján hoznának létre beruházást, kapacitásokat azért, hogy a termékeiket Magyarországtól távol eső helyeken is értékesíteni tudják

Online konzultáció az osztrák gazdaság aktuális helyzetéről és az üzleti lehetőségekről

2020. június 10.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az osztrák gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségeiről szóló konzultációnkra 2020. június 18-án. A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis- és középvállalkozásokat az osztrák gazdaság aktuális helyzetéről, annak jövőbeli kilátásairól, a koronavírus által gyakorolt hatásokról, valamint az üzleti lehetőségekről magyar vállalatok számára Ausztriában. Az előadások után a résztvevők kérdéseket tehetnek fel a külgazdasági attasé asszonynak a platform chatfalán keresztül.

Szomszédos államok állampolgárainak határátlépése

2020. április 9.

Jelenleg a külföldről érkező nem magyar állampolgárok személyforgalmát az egészség és élet megóvása, valamint a nemzetgazdaság helyreállítása érdekében elrendelt veszélyhelyzettel kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről szóló 81/2020 (IV. 1.) Korm. rendelet szabályozza, valamint egyes esetekben a 29000/9828/2020.ált. iktatószámú határozat.

Kereskedelmi korlátozások a koronavírus járványhoz kapcsolódóan

2020. március 25.

Az Európai Bizottság 2020/402 végrehajtási rendelete egyes termékek kivitelének exportengedély bemutatásához kötéséről. A koronavírus-fertőzéshez kapcsolódóan az Európai Bizottság kereskedelmi korlátozásokat vezetett be olyan termékekre, melyek kulcsfontosságúak a járvány megfékezésének érdekében. A védőeszközök, például szájmaszkok korlátozott számban állnak rendelkezésre, a vírus terjedése ráadásul komoly keresletnövekedést von maga után. 

 

Magyar-török üzletember-találkozó, 2020. március 18. Budapest

2020. március 3.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata magyar-török üzletember-találkozót szervez a Gaziantepi Kereskedelmi Kamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából Budapesten. A rendezvény a török piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást:

9. Afrika Expo Budapest - HUNGEXPO "A" Pavilon

2020. február 19.

2020. február 28- március 1. között immár 9. alkalommal kerül megrendezésre az Afrika Expo és Vásár a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában, az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként! Látogasson ki a HUNGEXPO A Pavilonjába az Afrika Expo területére, és ismerkedjen meg 20 afrikai országgal, 34 kiállító képviseletében!

Internationale Handwerksmesse 2020 Nemzetközi Kézműipari vásár München-ben

2020. február 11.

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket az Internationale Handwerksmesse 2020 Nemzetközi Kézműipari vásárra, amely München-ben 2020. március 11-15. között kerül megrendezésre. A vásár megtekintésére az MKIK Kézműipari Kollégiumának és az MKIK Magyar-Német Tagozatának szervezésében lesz lehetőség

 

Magyar-afrikai üzleti fórum

2020. január 23.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. február 6-án, csütörtökön a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata, Magyar-afrikai üzleti fórumot szervez Budapesten az MKIK-ban. A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis és középvállalkozásokat az afrikai üzleti környezetről, a magyar vállalkozások számára kínálkozó exportfinanszírozási lehetőségekről a térségben, továbbá céges jó gyakorlatként sikeres hazai, az afrikai piacra már exportáló vállalkozások osztják meg külföldi tapasztalataikat.

Albán, horvát, román, török hírek, üzleti lehetőségek, meghívók

2020. január 10.

Üzleti lehetőségek és hírek Albániából, Horvátországból, Romániából és Törökországból. További tartalmak a csatolt állományban érhetőek el.

Francia vállalati megkeresések

2019. október 22.

Három Francia vállalati megkereséket találhatnak a mellékletben csatolt termékek gyártásához. 

Üzletember találkozó osztrák kereskedelmi ügynökök és magyar cégek között

2019. szeptember 18.

Az Ausztriai Kereskedelmi Ügynökök Kamarai Szakszövetsége és a Bécsi Magyar Nagykövetség Külgazdasági Osztálya magyar vállalatok számára ausztriai kereskedelmi ügynökökkel történő üzletember találkozót szervez, amelyen szeretettel látjuk Önt. A részvétel térítésmentes, előzetes regisztrációhoz kötött!

Üzleti delegáció Izmirbe és Antalyába

2019. augusztus 27.

Az MKIK Magyar-Török Tagozata 2019. október 15-18. között üzleti delegációt szervez Izmirbe és Antalyába. A Törökországba kiutazó üzleti delegáció célja az országok vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, új üzleti kapcsolatok kialakítása.

I. Nemzetközi Körforgásos Csomagolóanyag Konferencia, 2019. szeptember 26-27, Ljubljana

2019. augusztus 21.

A konferencia célja, hogy a csomagolás témájában az ötlettől a teljes életciklusig bezárólag összekapcsolja a tudományos élet, az ipar, a tervező stúdiók, a márkatulajdonosok és a csomagolás életciklusának különböző szereplőit. A fő cél az ismeretek, a bevált gyakorlatok, ötletek megosztása és új kapcsolatok kialakítása a lineáris és a kör alakú csomagolási ellátási lánc átalakulásában.

 

Üzleti delegáció november 4- től 8-ig Dohába a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében (jelentkezési határidő augusztus 30.)

2019. július 29.

A 2,6 millió lakosú és 11437 km² kiterjedésű Katar ma a világ egyik leggazdagabb állama.  Fejlettségét az ország nagyrészben a szénhidrogének kiemelkedő mennyiségének köszönheti;  Irán és Oroszország után itt található a világ harmadik legnagyobb kiterjedésű földgázlelőhelye. Katar, amellyel szemben 2017 nyarán több térségbeli állam gazdasági (szárazföldi, légi és tengeri) blokádot vezetett be, mára jóval önellátóbbá vált, mint amilyen korábban volt. A siker egyik tényezője, hogy az ország egyre nyitottabb az új kereskedelmi partnerek felkutatására a belföldi áruellátásuk biztosításához.

Építőipari vállalatok figyelmébe

2019. június 25.

A Magyar Nagykövetség Külgazdasági Irodáját Szófiában felkereste Ivan Bozskov úr, a Gazstroymontaj építőipari vállalattól, aki arról adott tájékoztatást, hogy cégüknek budapesti megbízása van három 4-5 emeletes lakóépületet felépítésére, ezért segítségünket kérte hazai alvállalkozók közvetítésében.             

Sikeres piacra lépés Spanyolországban

2019. június 13.

Tisztelettel meghívja A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Önt a Sikeres piacra lépés Spanyolországban című rendezvényére. Az esemény célja, hogy tájékoztatást adjon Spanyolország gazdasági és üzleti környezetéről, a kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról, valamint az együttműködési lehetőségekről. A tájékoztató előadást követően a résztvevő vállalkozásoknak lehetőségük lesz rövid, személyes konzultációt folytatni Bognár Szilvia külgazdasági attaséval.

Külgazdasági Értekezlet 2019

2019. május 30.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztályának szervezésében, 2019. június 24-28. között, immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Külgazdasági Értekezlet a Mercure Budapest Buda szállodában. A konferenciát Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyitja meg, továbbá a miniszter felkérésére Prof. Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Dr. Nagy István agrárminiszter egy-egy előadás keretében ismerteti az egyes szakterületek kihívásait, feladatait.

Horvát, román hírek, üzleti lehetőségek

2019. május 22.

Ezúton hívjuk fel a figyelmüket az alábbi hírekre és üzleti lehetőségekre.

Horvát tenderek, román hírek, román tenderek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz
Család és Karrier Pont
VALI Vállalkozói Információ
Aktuális pályázatokhoz kattintson ide