Üdvözöljük a

Szakmai út Németországba: Energiahatékonyság az iparban és önellátás megújuló energiaforrásokkal

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2020 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
123456
7
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Szakmai út Németországba: Energiahatékonyság az iparban és önellátás megújuló energiaforrásokkal

Szerző: Maknics Zoltán | 2019. február 15.

A DUIHK a berlini székhelyű energiewaechter GmbH–val együttműködésben szakmai utat szervez Németországba vállalatvezetők, energetikusok, illetékes szakmai szervezetek képviselői, valamint politikai és gazdasági döntéshozók számára.

Program:

  • A szakmai út egy információs rendezvénnyel kezdődik, amely során német szakemberek többek között a termelés digitalizálásról és automatizálásáról, a sűrített levegő energiahatékony felhasználásról, valamint a nap- és bioenergia hasznosításáról tartanak előadásokat.
  • Az ezt követő három napon cég- és intézménylátogatásokra, valamint referenciaprojektek megtekintésére kerül sor. (A programban előfordulhatnak változások.)

Részvétel információk:

  • A szakmai úton való részvétel díja 32.000,- Ft + ÁFA, amely a programban szereplő ebédek költségét foglalja magában. Nem tartalmazza az utazás és a szállás költségét.
  • Kamaránk segítséget nyújt az utazás előkészítésében egy csoportos repülőút megszervezésével, valamint szállodai szoba foglalásával a Hotel Elite (www.hotelelite-ka.de) szállodában. Ár: egyágyas szoba 95,- €/éj, kétágyas szoba 110,- €/éj reggelivel.
  • Az út során a német-magyar tolmácsolás biztosított.
  • A csoportot kamaránk munkatársa kíséri.

Jelentkezés:

  • Kizárólag írásban, a kitöltött és aláírt jelentkezési lap valamint a „részvételi információk” dokumentum visszaküldésével (faxon, e-mailben vagy postai úton).
  • A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, korlátozott számban tudjuk visszaigazolni. Egy intézménytől legfeljebb két fő jelentkezését áll módunkban elfogadni.
  • Jelentkezési határidő: 2019. március 4. Ezt követően (ill. a határidő letelte előtt) a jelentkezések elfogadása a szabad helyek függvényében lehetséges.

Részvételi és lemondási feltételek:

A részvételi díj és a szálloda költsége a jelentkezés visszaigazolását követően, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara számlájának kézhezvétele után fizetendő. A jelentkezési határidő után érkezett lemondások esetében (amennyiben a helyet nem tölti be egy másik jelentkező) a teljes részvételi díj, valamint az addig felmerülő költségek kiszámlázásra kerülnek, illetve a már kifizetett díj nem kerül visszatérítésre.

A kitöltött és aláírt jelentkezési lap egyben kötelezettségvállalást is jelent a részvételre.

Kapcsolódó anyagok: